Nieuwe website!

Geplaatst op

Welkom op de totaal vernieuwde website van Harry Menkehorst.

Naast een nieuw, fris uiterlijk hebben wij uiteraard ook nagedacht over hoe u, als klant, zo gemakkelijk mogelijk uw planten kunt zoeken, vinden en vervolgens kunt aanvragen / bestellen.

Naast het doorbladeren per categorie en het selecteren op beginletter binnen een categorie, kunt u nu ook gebruik maken van onze “slimme” zoekfunctie. Deze zoekfunctie werkt zoals u gewend bent van Google. Zodra u begint met typen van een Latijnse naam (of een deel van een naam) geeft onze zoekfunctie direct suggesties weer, op alfabetische volgorde. Als voorbeeld gaan we op zoek naar “Taxus”:

Uit de getoonde lijst met suggesties kunt u vervolgens uw gezochte Taxus selecteren. Wilt u een volledig overzicht van alle Taxus in ons assortiment, inclusief maten en prijzen? Druk dan op Enter (of klik op zoeken) en u krijgt het volgende overzicht te zien (klik op de afbeelding voor een vergroting).

 

 

Zoals u ziet geeft het zoekresultaat alle Taxus uit ons assortiment weer, gesorteerd per categorie. Omdat wij alleen leveren aan geregistreerde groenbedrijven, is het noodzakelijk eerst in te loggen voordat u producten kunt aanvragen / bestellen. Uit dit overzicht kunt u direct uw gezochte planten bestellen. Voer het gewenste aantal in bij de juiste regel en klik op bestel. Het artikel is nu toegevoegd aan uw aanvraag. U kunt uw aanvraag bovenin het scherm terugvinden op de volgende 2 plekken (klik op de afbeelding voor een vergroting).

 

 

Klik op “aanvraag bekijken” om de details van uw aanvraag te bekijken.

In het overzicht van uw aanvraag kunt u uw aanvraag nogmaals controleren, de aantallen wijzigen, en aangeven waar u eventueel nog meer naar op zoek bent. Vervolgens kunt u kiezen om verder te winkelen, een offerte aan te vragen, of de geselecteerde producten direct te bestellen. In dit geval klikken we op “direct bestellen”. U komt nu bij de 2e stap van uw bestelling, hier kunt u een keuze maken tussen afhalen of leveren, en kunt u een datum selecteren. Hebt u alles correct ingevuld? Klik dan op “bestelling plaatsen”.

Wij zullen er voor zorgen dat u zo snel mogelijk een orderbevestiging ontvangt.

Heeft u meer hulp nodig bij het gebruik van onze website?
Neem dan gerust contact met ons op via: 074 – 2917159.

Deel dit artikel

Tags

Terug naar het overzicht