Over ons

Menkehorst is al bijna 50 jaar een betrouwbare naam in het groen.

U bent bij ons aan het juiste adres voor het complete assortiment aan tuinplanten en boomkwekerijgewassen.

Onze passie is het kweken en leveren van kwalitatief hoogwaardige producten. Zo kunt u uw klanten altijd direct laten genieten van een prachtige volwassen tuin.

We beschikken over een moderne boomkwekerij van 80 hectare met een schitterend assortiment aan duurzaam gekweekte solitairplanten en containerbomen. Daarnaast betrekken we planten van ruim 150 gerenommeerde kwekers in binnen- en buitenland.

Wij leveren aan hoveniers, tuincentra, kwekerijen, handelaren en im- en exporteurs. Onze producten bieden wij aan door middel van onze groothandel, onze 4 ha grote cash & carry en het organiseren van complete en unieke bestelbeurzen in het voor- en najaar. Ook kunt u ons assortiment 24/7 online bestellen in onze moderne webshop. Op deze manier zijn we bedrijven van dienst in meer dan 20 landen.

Bij alle bedrijfsactiviteiten staan de relaties met onze klanten en de exclusieve kwaliteit van al onze producten centraal. In de tientallen jaren van ons bestaan hebben we altijd goed geluisterd naar onze klanten. Zo heeft iedere klant specifieke wensen. Of het nu gaat om de gewenste producten, om de manier van inkopen en uitzoeken, of om de levering op maat, we werken altijd aan een passende oplossing.

We horen graag van u!